Ayvalık Cunda adasında yetişen İsmail Chef, yaptığı işten aldığı keyfi sunumu ve lezzetiyle size hissettiriyor. Deneyimli kadrosu, aldığı sunum ve nezaket eğitimleri ile her dönem size ve sevdiklerinize en iyi şekilde hizmet veriyor.
2013 senesinden bugüne kadar 150'den fazla meze çeşidi ve zengin arasıcak menüsüyle müşterilerine mevsiminde en taze meze ve arasıcakları sunmaya devam ediyor.
Anadolu yakasında rakı balık denilince akla gelen ilk mekan olma özelliği taşıyan Moshonis Balıkçısı sıcak ortamı ve zengin meze seçenekleri ile yerel basında adından başarıyla söz ettiriyor.
Copyright © 2019 Moshonis Balıkçısı - Tüm Hakları Saklıdır.
GoDaddy Destekli
Sizde daha iyi bir deneyim sunmak ve web sitesi trafiğini analiz etmek, web sitesi deneyiminizi optimize etmek amacıyla çerezler kullanıyoruz.